Nieuws

19-02-2017

Vacature

Vacature Accountmanager Buitendienst (V/M)

Heb jij een passie voor sales en vind je het leuk om contact te hebben met prospects en klanten? Krijg je daarnaast een kick als je jouw targets behaalt? Dan ben jij wellicht de nieuwe Accountmanager Buitendienst voor Sisow!

Lees meer, open PDF

10-01-2017

Sisow introduceert nieuwe betaalmethode met iDEAL QR

Vanaf nu is het mogelijk via Sisow iDEAL-betalingen te verrichten met iDEAL QR. iDEAL QR is een innovatieve betaaloplossing waarmee uw klanten met iDEAL kunnen betalen via een smartphone of tablet na het scannen van een iDEAL-QR-code op beeldscherm. Ook wanneer de betaling is gestart via desktop kan de klant zijn betaling afronden op zijn of haar mobiele telefoon.

Hoe werkt het?
Voor u als merchant is er weinig aan het betaalproces veranderd. Met de QR-codegenerator kunt u voor iedere betaling een veilige iDEAL-QR-code aanmaken. Deze iDEAL-QR-codes zijn door de klant te herkennen aan het iDEAL-logo in het midden van de QR-code en zijn veilig te scannen met de gratis iDEAL-app. Na het scannen van de iDEAL-QR-code verschijnen op het scherm de betaalgegevens. Ook de voorkeursbank staat al vermeld als de consument deze bij het downloaden van de app heeft geselecteerd. Wanneer de klant op ‘betalen‘ drukt wordt hij doorgeleid naar de mobiel bankieren app van de geselecteerde bank. Om de betaling af te ronden doorloopt de klant de bekende stappen via de mobiel bankieren app van de geselecteerde bank zoals hij of zij gewend is. Na het betalen, annuleren, verlopen en mislukken van de transactie vindt er op dezelfde manier een terugkoppeling plaats zoals u dat gewend bent bij iDEAL.

Met de iDEAL QR-code (zie afbeelding) kunt u een betaling van 45 cent doen en zelf ervaren hoe snel het werkt.

Voordelen iDEAL QR
Met iDEAL QR is het mogelijk om gemakkelijk, snel en vertrouwd iDEAL-betalingen te verrichten via smartphone of tablet. iDEAL QR is een uitstekende aanvulling op uw betaalmogelijkheden om in te spelen op de toenemende behoefte aan mobiel betalen.

Voor meer informatie over iDEAL QR klik hier.

09-12-2016

Ron van Casand gaat nieuwe uitdagingen opzoeken.

Na 7 spannende jaren bij en voor Sisow heeft Ron besloten om in 2017 nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dit betekent dat Ron deze maand en de maand januari zal gebruiken voor de overdracht van zijn werkzaamheden en de opvolging bij relaties. Ron heeft mede bijgedragen aan de opbouw van Sisow tot het bedrijf dat het nu is; een toonaangevende payment provider. Het opbouwen van netwerken en relaties is een van zijn sterke punten en daar zal hij ongetwijfeld veel profijt van hebben bij zijn nieuwe activiteiten. Wij wensen hem veel succes bij zijn nieuwe uitdagingen in de toekomst.

Namens Sisow
Ruud Bakens en Marey Timmermans